Droom Disco Aalsmeer bij ‘DownTown Radio’

Zaterdag 16 oktober tussen 14.00 en 15.00 uur is er weer een gezellige uitzending van ‘DownTown Radio’. Dennis en Rinus ontvangen in de studio de Uithoornse Willeke Tuinman. Ze gaat vertellen over haar woonvoorziening, haar werk, hobby’s en meer. En ze heeft uiteraard haar favoriete top 3 meegenomen.

En Droom Disco Aalsmeer bestaat 8 jaar en dat wordt 5 november in The Beach gevierd met een Halloween-feestje. Initiatiefnemer Paulien Koekebakker komt er alles over vertellen en is blij dat ze voor deze speciale doelgroep weer iets mag organiseren.

Foto: Droom Disco Aalsmeer

Gepubliceerd: 12 oktober 2021 om 10:10 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×