Kudelstaartse student houdt loterij voor Edwin van der Sar Foundation

Aalsmeer / Kudelstaart – Daan, Wessel, Patrick en de Kudelstaartse Teun zijn vier studenten commerciële economie aan de Hogeschool van Leiden. Zij noemen zichzelf de Van der Sar Runners en zetten zich in voor de Edwin van der Sar Foundation. Dit goede doel komt op voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. Deze mensen hebben bijvoorbeeld een ongeluk meegemaakt waardoor een deel van hun lichaam niet meer functioneert en zij dus niet meer kunnen sporten of studeren.

Om geld op te halen voor dit goede doel organiseren de studenten een loterij. Niemand minder dan Edwin van der Sar doneerde een paar gesigneerde schoenen die zij kunnen verloten. Als tweede prijs is er een gesigneerde sporttas beschikbaar gesteld. Een lot kost €10,- en daarmee loot u mee voor deze schoenen.  Om te zorgen dat uw lot in de grabbelbak komt, hoeft u alleen maar een formulier in te vullen. Dat vindt u hier. De winnaar wordt via de mail bekend gemaakt op maandag 11 oktober.

De Edwin van der Sar Foundation komt op voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. Deze mensen hebben bijvoorbeeld een ongeluk meegemaakt waardoor een deel van hun lichaam niet meer functioneert en zij dus niet meer kunnen sporten of studeren. De foundation biedt mensen de kans om bijvoorbeeld weer te gaan zwemmen na zo’n ongeluk.

Zaterdag 9 oktober tussen 12.00 en 13.00 uur komt Teun langs in het ‘Weekend Magazine‘. Presentator Jan van Veen zal hem naar meer informatie vragen.

Foto: Edwin van der Sar

Gepubliceerd: 7 oktober 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×