'Radio Aalsmeer Politiek' zoekt versterking

Aalsmeer – Tweemaal in de maand een actueel, informerend en opiniërend programma maken over de lokale en regionale Aalsmeerse politiek, dat is R.A.P. De huidige bezetting van ‘Radio Aalsmeer Politiek’ bestaat uit Erik Kreike (politicoloog/presentator) en Sem van Hest (presentator/technicus). Deze bezetting is echter te klein gebleken om een continue tweewekelijks politiek programma te waarborgen. Daarom zoeken de programmamakers versterking.
Wie zoeken zij?
Zij zoeken liefst twee personen die affiniteit met de lokale politiek hebben. Die nieuwsgierig zijn naar ons lokaal bestuur, naar de inhoud, de spelers in het Aalsmeerse politieke theater. Radio Aalsmeer biedt je de kans deze interesses ten volle te benutten.
De mogelijkheden
Het meedenken en meemaken van een politieke radioprogramma, door het interviewen van raadsleden, wethouders en de burgemeester. Met locatie uitzendingen vanuit het Raadhuis bij bijvoorbeeld verkiezingsavond en de installatie van de gemeenteraad.
Wil je niet achter de microfoon of knoppen? Ook onze inhoudelijke redactie heeft plaats voor iemand die de presentatoren (en radioaalsmeer.nl) voorziet van Aalsmeerse politieke informatie en duiding.
Enthousiast geworden of nog nadere vragen? Laat het weten! Bent u geïnteresseerd? Neem contact op met Erik of Sem
erikkreike@hotmail.com of sem@radioaalsmeer.nl. Bellen kan ook: 06-42810779.
Foto: Sem (l) en Erik (r) | © Radio Aalsmeer (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 5 oktober 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×