Koppeltoernooi Sjoelclub Aalsmeer afgelast

Aalsmeer – De nieuwe coronamaatregelen die de regering afgelopen dinsdag heeft afgekondigd, eisen hun eerste tol voor evenementen in de regio. Zo heeft het bestuur van Sjoelclub Aalsmeer moeten besluiten om het eerder aangekondigde 40e Koppeltoernooi op zaterdag 6 november  af te gelasten.

“Het niet kunnen handhaven van de 1,5 meter tijdens het sjoeltoernooi en de verplichte coronacheck door het personeel van het Dorpshuis zijn niet hanteerbaar om een leuk en gezellig koppeltoernooi te kunnen houden”, aldus de bestuurders van de Aalsmeerse vereniging.

Desondanks roepen de sjoelers op om zaterdag 5 november 2022 in de agenda te noteren, want dan hoopt de sjoelclub alsnog het 40e koppeltoernooi te houden! Of de nieuwe maatregelen ook consequenties hebben voor de sjoelcompetitie, is nog niet duidelijk.

Gepubliceerd: 3 november 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×