'December Zeroes' in extra lange 'Aalsmeer by Night'

Donderdag 9 december is er weer een extra lange ‘Aalsmeer by Night’ op Radio Aalsmeer. Na de ‘September Seventies’, ‘October Eighties’ en ‘November Nineties’ hoor je in ‘Aalsmeer by Night’ nu de ‘December Zeroes’: de leukste en opmerkelijkste muziek uit het tijdperk 2000-2009. Deze avond duikt presentator Meindert van der Zwaard vanaf 20.00 uur in de muziek uit de jaren 00! Niet alleen de grote hits maar ook de minder bekende nummers komen deze avond voorbij.

Veel vaste programmaonderdelen, zoals ‘De Muziekgeschiedenis’ (rond 22.35 uur), ‘De plaat en z’n verhaal’ met Bart van Leeuwen (rond 23.11 uur) en ‘De Tandenpoetsdansplaat’ (rond 23.40 uur) staan in het teken van de muziek uit de Zeroes!
Volg ‘Aalsmeer by Night’ op Facebook en luister donderdagavond ‘van acht tot middernacht’ rechtstreeks via kabel, ether, Radio Aalsmeer TV of via www.radioaalsmeer.nl. De uitzending terugluisteren kan ook via diezelfde website.
Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 7 december 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×