‘Door de Mangel’ krijgt woonstyliste Heidi Wegman op bezoek

Op de eerste maandag in december ontving het team van ‘Door de Mangel’ Lisette Sier-Wismeijer als 327e gast. De Amstelveense van geboorte woont sinds 1,5 jaar in Aalsmeer. Na haar school- en studietijd, die iets langer duurde dan gemiddeld, werkte zij met kankerpatiënten in het ziekenhuis, maar maakte na zo’n 10 jaar een carrière switch en instrueert huisartsen e.d. hoe het t-safe koperspiraaltje werkt. In haar vrije tijd is zij actief als thuisbakker: “Mijn droom is nog eens mee te mogen doen met ‘Heel Holland Bakt”. Lisette noemde zichzelf een perfectionistische en creatieve feeder.

Zoals gebruikelijk zoekt de gast in ‘Door de Mangel’ zelf zijn of haar opvolger. Lisette hoefde niet ver te zoeken en vond Heidi Wegman als haar opvolger. “Zij verdient een podium en was één van mijn eerste klanten als thuisbakker”. Heidi is interieurstyliste en is begin dit jaar haar eigen bedrijf begonnen: Woonstyling Aelsmeer. Lisette wil graag weten wat dè woontrend van 2022 gaat worden. Dit en meer hoor je aanstaande maandag 13 december vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 7 december 2021 om 15:34 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×