Inzameling kerstbomen Aalsmeer en Kudelstaart

Aalsmeer/Kudelstaart – Het inzamelen van de (echte) kerstbomen in Aalsmeer en Kudelstaart zal ook dit jaar weer anders gaan in verband met corona, dat meldt de firma Meerlanden. De inzameling vindt dit jaar plaats op woensdag 5 januari en donderdag 6 januari 2022.

Vanaf 07.30 uur kunt u uw kerstboom aanbieden op de plek waar u normaliter de vuilcontainer aanbied om te worden geleegd.

Woensdag 5 januari vindt de inzameling plaats aan de oostelijke kant van de N196 in de wijken: Oosteinde (Vlinderwijk, Boomgaard, Koningshuis, Vissen en Aan de Oever), Stommeer Oost en Hornmeer Bedrijvenwijk.

Donderdag 6 januari vindt de inzameling plaats aan de westelijke kant van de N196 in de wijken: Hornmeer (Componistenwijk en Planetenwijk), Kudelstaart (Namenwijk, Scheepswijk, Sportwijk, W. wijk, Vogelwijk en Rietlanden) en Stommeer West.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 31 december 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×