Absoluut Aalsmeer maakt kandidatenlijst bekend

Aalsmeer/Kudelstaart – Maandag 31 januari heeft het bestuur van Absoluut Aalsmeer de definitieve versie van de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen bij het Kiesbureau ingeleverd. De lokale partij heeft 19 kandidaten bereid gevonden zich verkiesbaar te stellen en daarmee is het bestuur geslaagd in haar opzet om in alle wijken in Aalsmeer en Kudelstaart vertegenwoordigd te zijn.

De lijsttrekker is opnieuw Dick Kuin. Op plek 2 t/m 4 zijn vrouwen en deze zijn niet geheel onbekend: Chantal van Hilst-Dekker, Greta Holtrop enJudith Keessen. In totaal staan er maar liefst 11 vrouwen op de lijst. Iets meer dan de helft dus. De tot 5 wordt volgemaakt door Werner Koster op plek 5. “Met andere woorden een lijst met bekende, maar ook nieuwe namen van Aalsmeerders en Kudelstaarters, die bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken om de komende 4 jaar de belangen van de inwoners te behartigen”, aldus de partij.

Foto: Lijsttrekker Dick Kuin (Aalsmeer Vandaag)

Gepubliceerd: 31 januari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×