Extra Online 'Omgaan met dementie'

Amstelveen – Afgelopen maand waren er meerdere trainingen welke Mantelzorg & Meer organiseerde met betrekking tot het omgaan met dementie. Dit is een groot succes is gebleken. Daarom heeft Mantelzorg & Meer besloten in februari nog twee online trainingen te organiseren. De training bestaat uit twee bijeenkomsten en is bedoeld voor kinderen van een ouder met dementie.

Dementie heeft een impact op iedereen die hier bij betrokken is, als kind van een dementerende ouder komt er heel wat op je af. Het begrijpen van deze ziekte en wat het met iemand doet en hoe je hier als kind op dient kan inspelen is van groot belang. De training gaat uit van de belevingsgerichte benadering: meegaan in de beleving en gevoelswereld van de persoon met dementie. Dit heeft een positieve invloed op het dagelijks functioneren en biedt ruimte voor echt contact met je vader of moeder. De tweedelige online training vindt plaats op 10 en 17 februari van 19.30 tot 21.30 uur. Na aanmelding ontvang je via de mail een link voor de online bijeenkomst.

Voor vragen of aanmelden kun je contact opnemen met Mantelzorg &  Meer via info@mantelzorgenmeer.nl of telefonisch via 020-5127250.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 31 januari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×