Fietspad tussen Stommeerkade en Ophelialaan weer open

Aalsmeer – Het fietspad langs de Burgemeester Kasteleinweg tussen de Ophelialaan en de Stommeerkade is weer geheel opengesteld voor fietsers. Op donderdag 27 januari zijn de laatste werkzaamheden aan de toegangsweg naar het Laurierhof afgerond. Voor het nieuwe bouwproject Laurierhof bij de Spoorlaan zijn onlangs alle woningen opgeleverd. Hierdoor kon de tijdelijke bouwweg worden opgeheven en het fietspad hersteld. Wel blijft het opletten voor fietsers en automobilisten met de nieuwe situatie inrit voor auto’s vanaf de Burgemeester Kasteleinweg naar het parkeerterrein van Laurierhof blijft bestaan.

Laurierhof is de meest recente stap in de gebiedsontwikkeling De Tuinen van Aalsmeer, een samenwerking tussen de gemeente Aalsmeer en Bohemen. De 44 sociale huurappartementen van Eigen Haard zijn aan de kop van de Spoorlaan langs de Burgemeester Kasteleinweg gerealiseerd en zijn inmiddels allemaal verhuurd. “Mooi om te zien dat bijna alle woningen zijn toegewezen aan mensen uit Aalsmeer”, vertelt wethouder van Rijn. “Aalsmeerders kunnen hierdoor verhuizen naar een nieuwbouwappartement en toch in onze mooie gemeente blijven wonen.”

 

 

Gepubliceerd: 31 januari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×