Boom valt op schuur Yuverta vmbo Aalsmeer

Aalsmeer – Op de laatste dag van januari raast storm ‘Corrie’ over Nederland. Ook in Aalsmeer en Kudelstaart hebben we te maken met flinke windvlagen. Zo waaide rond 11.30 uur een flinke populier om bij Yuverta vmbo Aalsmeer. Op de hoek van de J.P. Thijsselaan en de Linnaeuslaan moest de flinke boom het onderspit delven na een forse windvlaag en kwam boven op een houten gebouw terecht. In deze schuur zitten voornamelijk kippen en wordt soms ook lesgegeven. Gelukkig waren er op dat moment geen personen aanwezig in het gebouw en zijn alle kippen met de schrik vrijgekomen. “De kippen zitten gewoon onverstoord op stok”, aldus een medewerker van de school.

Het moment waarop deze boom omwaaide is niet echt gelukkig, want op 2 en 3 februari heeft de school open dagen voor nieuwe leerlingen. Gelukkig is deze grotendeels online en zal de kennismaking met de school daar weinig hinder van ondervinden.

Ook op de Kudelstaartseweg waaide een boom om en moest de brandweer in actie komen om deze van de rijbaan te verwijderen.

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Elbert Huijts | © Radio Aalsmeer

Gepubliceerd: 31 januari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×