Theaterworld verhuist naar de Ophelialaan

Aalsmeer – Het nu nog aan de Middenweg gevestigde Theaterworld zal zijn intrek nemen in het voormalige winkelpand van de Etos aan de Ophelialaan. Dit bevestigen de eigenaren Marjo de Vries en haar man. Theaterworld is al 25 jaar de meest uitgebreide feestwinkel in Aalsmeer en omstreken en dan de place to be als het gaat om een feest te laten slagen.

Al een half jaar stonden Marjo en Wim voor de keus: of we gaan stoppen en doen een opheffingsuitverkoop of we gaan door en blijven feest vieren. “Toen we kennis namen van het vrij komen van het voormalige winkelpand van de Etos, waren we direct enthousiast en besloten we er voor te gaan. Het geeft ons veel energie om iets nieuws in het vooruitzicht te hebben”, aldus het duo.

Naast de enorme keuze aan verhuurkleding heeft Theaterworld ook een geweldig grote collectie verkoopartikelen. Zo kan je hier terecht voor verkleedkleding in ieder thema, maar ook voor bijpassende accessoires. Hoeden, petten, sieraden, partylenzen, brillen, kousen, panty’s, leggings, maskers, handschoenen, schmink, pruiken, tattoos, baarden en snorren, kortom het wordt straks feest op de Ophelialaan met de komst van Theaterworld.

Foto: Egon Jansen | © Radio Aalsmeer

Gepubliceerd: 30 januari 2022 om 21:51 uur, geschreven door Egon Jansen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×