Vandalen vernielen bushokje Hortensialaan

Aalsmeer – In de nacht van zaterdag op zondag heeft een bushokje het moeten ontgelden. Vandalen sloegen toe op de Hortensialaan. Van de drie aanwezigen glasplaten werden er twee vernield. Wie er achter het vandalisme zit is uiteraard niet bekend, mocht u iets hebben gezien of bent u getuige geweest van deze vernieling, dan kan u dit te melden bij de politie.

Het moedwillig vernielen van eigendommen van een ander kan, indien de daders worden achterhaald, een behoorlijke boete opleveren. Ook beseffen de daders die dit soort vernielingen aanrichten niet welke gevolgen dit kan hebben voor anderen mensen zoals de reizigers, laat staan dat ze beseffen wat de kosten zijn voor het herstel. Het herstel van een bushokje kan al snel tot vierduizend euro kosten.

Foto: Egon Jansen | © Radio Aalsmeer

Gepubliceerd: 30 januari 2022 om 21:45 uur, geschreven door Egon Jansen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×