Pierre Tuning publiceert dichtbundel

Aalsmeer – Aalsmeerder Pierre Tuning is van origine journalist en een groot jazzliefhebber wat hij dan ook niet altijd onder stoelen of banken steekt. Hij houdt van een biertje en is een tikkeltje eigenwijs. Tuning brengt zijn gepolijst dichtteksten, in navolging van zijn in 2018 uitgebrachte boekje ‘Dichtgelag’, wederom uit, ditmaal in boekvorm met de titel ‘Stameltaal’.

Alle gedichten die hij de afgelopen zestig jaar heeft geschreven, staan in een luxe uitgave van honderd genummerde en getekende exemplaren. Ook zijn bijdrage aan de Gedichtentuin op het Boomkwekerskerkhof is in de bundel ‘Stammeltaal’ opgenomen. De bundel is te verkrijgen bij het Boekhuis in de Zijdstraat.

 

Foto: Pierre Tuning

Gepubliceerd: 30 januari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×