Cursus duurzaam met energie voor VVE's

Aalsmeer – In maart en april van dit jaar organiseert het Servicepunt Energieadvies Aalsmeer van de gemeente de cursus ‘VvE’s Met Energie’. Tijdens de cursus krijgen deelnemers uitleg over technische zaken en hoe zij het best een plan kunnen maken. Ook komen de juridische aspecten, het proces en de financiën aan bod. Daarnaast wordt gesproken over de energiemix van de toekomst, zonnepanelen en andere duurzaamheidsonderwerpen. De cursus wordt gegeven door Synopel Architecten.

Wethouder Wilma Alink van Duurzaamheid: “VvE’s hebben de mogelijkheid grote stappen te zetten om energie te besparen. We hebben al goede voorbeelden gezien van woningeigenaren die de krachten gebundeld hebben en nu prettiger wonen en een lagere energierekening hebben. Als gemeente willen we met het Servicepunt Energieadvies graag meer VvE’s hiermee helpen.”

Op de maandag 7 maart, 21 maart en 11 april wordt de cursus gegeven voor VvE’s met een gebouw van voor 1995. Deze cursus vindt plaats in Wijkcentrum De Bolder in Amstelveen. Op de donderdag 17 en 31 maart en woensdag 20 april wordt een soortgelijke cursus gegeven voor VvE’s met een gebouw van 1995 of later. Deze cursus vindt plaats in De Oude Veiling in Aalsmeer. Alle cursussen zijn van 19.30 tot en met 22.00 uur. Deelname is gratis. Aanmelden kan door een mail te sturen naar servicepuntenergieadvies@aalsmeer.nl , met als onderwerp ‘Cursus VvE’s’ en onder vermelding van uw naam, het adres van de VvE, het bouwjaar en het aantal belangstellenden.

Foto: Ter illustratie

Gepubliceerd: 28 januari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×