Nieuwe datum Gedichtendag is bekend

Aalsmeer – Veel januari-activiteiten konden door de coronamaatregels niet doorgaan. Dat gold ook voor de Gedichtendag die op donderdag 27 januari op de agenda stond. KCA Podiumkunsten & Literatuur heeft gezocht naar een alternatieve datum om deze gedichtendag dit jaar toch laten door gaan en dat is gelukt. De nieuwe datum is nu zondagmiddag 13 maart, om 15.00 uur in Cultureel Café Bacchus aan de Gerberastraat.

Het evenement wordt gehouden in het grote gedeelte van Bacchus in verband met de nog steeds geldende coronamaatregelen. Hierdoor zijn zowel het podium als de zaal beschikbaar waardoor meer ruimte wordt gecreëerd. Het thema ‘Natuur’ blijft onveranderd. De voordrachten van de dichters zullen worden afgewisseld met muzikale intermezzo’s en na de pauze worden dichters geïnterviewd en/of gevraagd een tweede gedicht voor te dragen.

De entree is gratis, maar vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dat kan op de website van KCA: www.skca.nl bij het programma ‘Gedichtendag’. Nieuwe inzendingen kunnen uiterlijk 20 februari worden aangeleverd bij haremakerJCP@hetnet.nl.  Alle gedichten worden in een mooie bundel opgenomen die te koop is voor €5. Deelnemende dichters betalen €3.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 1 februari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×