Bewoners Laurierhof ontvangen de sleutels

Aalsmeer – Na de bouw van ruim een jaar heeft de oplevering van het appartementencomplex aan het Laurierhof aan woningcorporatie Eigen Haard plaats gevonden. Het nieuwe complex heeft 44 appartementen welke bestemd zijn voor de sociale huur. Het Laurierhof is de meest recente stap in de gebiedsontwikkeling De Tuinen van Aalsmeer.

De eerste bewoners hebben ondertussen de sleutels mogen ontvangen en zijn druk bezig om de woningen aan de binnenzijde geheel naar hun wens te maken. Het zal dan ook niet meer al te lang duren voordat de eerste verhuiswagens voor de deur staan van het complex.

Door de bouw van de appartementen hebben Aalsmeerders weer de kans gekregen om te verhuizen binnen hun eigen geliefde gemeente. De gemeente hoopt hiermee de doorstroming een beetje te bevorderen en andere woningzoekende een kans te geven op de toch krappe huizenmarkt.

 

Gepubliceerd: 20 januari 2022 om 12:29 uur, geschreven door Egon Jansen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×