Coronatest alleen nog op afspraak

Aalsmeer – Vanwege grote drukte is het momenteel alleen mogelijk om een coronatest te doen op afspraak, dit geldt vanaf 20 januari ook voor de test-unit in Aalsmeer op het Drie-Kolommenplein. Dit heeft de gemeente vandaag laten weten.

Wil je een afspraak op een specifieke plek? Lukt het alleen om naar de unit in Aalsmeer te komen en niet naar een andere locatie? Dan kun je het beste bellen. Dat kan via 0800-1202 of via 020-5555202. Houd dan je BSN nummer bij de hand. Ook online kan men een afspraak maken via je DigiD, dit kan op www.coronatest.nl.

Bezoekers wordt gevraagd met een mondkapje op buiten te wachten en afstand te houden. Blijf na het testen altijd thuis tot je de uitslag hebt en volg als je een positieve uitslag krijgt de adviezen op van de GGD.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 20 januari 2022 om 12:31 uur, geschreven door Egon Jansen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×