Gezond en sportief 2022 met JOGG Aalsmeer

Aalsmeer – Al enige jaren stimuleert JOGG Aalsmeer de gezonde leefstijl in de gemeente Aalsmeer. Dit lukt alleen samen met alle partners die JOGG Aalsmeer heeft binnen de gemeente. De afgelopen weken heeft JOGG Aalsmeer deze partners bedankt en een gelukkig, gezond en sportief nieuwjaar toegewenst door een kleine attentie te overhandigen.

JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) is een samenwerking van gemeenten, maatschappelijke organisaties en bedrijven. Samen maken ze de omgeving van kinderen en jongeren gezonder. Het is een intersectorale wijkgerichte aanpak met als doel meer jongeren op gezond gewicht te krijgen.

Ook in 2022 is het weer belangrijk om in beweging te blijven en te werken aan een gezonde leefstijl. JOGG Aalsmeer hoopt dan ook voor alle partners dat er dit jaar weer meer mogelijk is, zodat heel Aalsmeer en Kudelstaart ook in 2022 weer in beweging komt!

 

Gepubliceerd: 20 januari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×