Burgemeester Kasteleinweg richting centrum afgesloten

Aalsmeer – Van maandag 10 tot en met vrijdag 14 januari is de Burgemeester Kasteleinweg afgesloten voor autoverkeer tussen de rotondes bij de Ophelialaan en de Burgemeester Hoffscholteweg. De reden van deze afsluiting  is het afronden van de aansluiting naar het parkeerterrein van het nieuwe appartementencomplex aan het Laurierhof op de Burgemeester Kasteleinweg.  Verkeer vanaf Uithoorn richting het centrum van Aalsmeer zal worden omgeleid via de Ophelialaan, Stommeerweg en Van Cleeffkade. De winkels en woningen in de Ophelialaan blijven overigens normaal bereikbaar via de rotonde.

Na het bewerkstelligen van deze aansluiting gaat er verder worden gewerkt aan het fietspad langs de Burgemeester Kasteleinweg tussen de Ophelialaan en het Baanvak. Dit laatste stukje tussen het viaduct en de Spoorlaan, is nog steeds niet afgerond. De planning is dat deze werkzaamheden begin februari klaar en dan zal het fietspad langs de Burgemeester Kasteleinweg weer geheel open zijn voor gebruik. Tot die tijd blijft het nog even omrijden voor fietsers, onder andere via het Baanvak.

 

Gepubliceerd: 6 januari 2022 om 19:28 uur, geschreven door Egon Jansen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×