Start bouw 56 sociale huurwonigen

Aalsmeer – In opdracht van Eigen Haard is een start gemaakt met 56 sociale huurwoningen op het voormalige VVA terrein op de hoek van de Zwarteweg met de Dreef . Het project bestaat uit twee blokken van 28 woningen. Het betreft hier zogenaamde ‘snelbouw’, door deze manier van bouwen verwacht de woningbouwvereniging de studio’s en tweekamerwoningen vanaf medio mei van dit jaar al te kunnen gaan verhuren.

De woningen bestaan uit zogenaamde woonmodules, welke grotendeels in de fabriek worden geproduceerd. Deze modules worden getransporteerd naar de bouwplaats waar ze vervolgens worden gestapeld en verder zullen worden afgebouwd. De 56 woningen worden niet aangesloten op het gasnetwerk maar voorzien van een warmtepomp.

Foto: ter illustratie (Egon Jansen)

Gepubliceerd: 7 januari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×