Mantelzorgcafé rond het thema ‘depressie’

Aalsmeer – Op maandagavond 24 januari organiseert Mantelzorg & Meer een Mantelzorgcafé rond het thema ‘depressie’. Dit is een plek voor ontmoeting, gezelligheid en het uitwisselen van ervaringen. Elke bijeenkomst heeft een eigen thema. Mantelzorgers in o.a. de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen en Uithoorn zijn van harte welkom.

Tijdens deze avond geven mantelzorgconsulenten Jessica van ’t Slot en Caroline Selles een presentatie over depressie. Vervolgens komt een ervaringsdeskundige op dit gebied aan het woord. Er is ook gelegenheid tot het stellen van vragen.
De bijeenkomst is op maandagavond 24 januari van 19.30 tot 21.30 uur. Indien mogelijk vindt de bijeenkomst plaats in De Meent, Orion 3 in Amstelveen. Als de coronamaatregelen het niet toelaten, is de bijeenkomst online via Zoom. Deelname is gratis.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden of vragen stellen via info@mantelzorgenmeer.nl of via 020-5127250. Aanmelden dient te gebeuren vóór 18 januari. Als de bijeenkomst in De Meent kan doorgaan, is het aantal plaatsen beperkt vanwege de coronarichtlijnen.

Foto: ter illustratie (Pixabay)

Gepubliceerd: 7 januari 2022 om 19:42 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×