Renovatie van groen en speelplaatsjes Kudelstaart

Kudelstaart – Het groen in Kudelstaart wordt de komende periode op diverse plaatsen gerenoveerd. Dat betekent dat de oude beplanting er veelal uitgaat en er nieuwe aanplant in komt. De afgelopen tijd is men al bezig geweest in het plantsoen in de Schweitzerstraat. De gravelpaden zijn daar opgehoogd. Het zal wel enige weken wat overlast opleveren omdat het gravel mee het huis ingelopen wordt, maar dat is van tijdelijke aard.

Voor 2022 staat ook de renovatie van vier Kudelstaartse speelplaatsjes in de planning. Daarbij zijn de twee bewonersinitiatieven die gehonoreerd gaan worden. Dat zijn de voorstellen voor de speelplaatsjes Zeemanhof en Clantstraat. Daarnaast zal het speelplaatsje Sconedorp opnieuw ingericht worden gelijktijdig met de renovatie van het groen. Tot slot staat Joke Smitstraat ook op de rol.

Afhankelijk van het budget kan het zijn dat voor één van deze plannen de voorbereiding wel start in 2022, maar de uitvoering in 2023 plaats zal vinden. Er zal nog gecommuniceerd worden met omwonenden. De Dorpsraad Kudelstaart wil ook graag de natuurspeelplaatsen aan de Kamerlingh Onnesweg en Korfstraat een nieuw leven geven, maar hier is echter nog geen budget voor.

Foto: eerder opgeknapte speelplaats Geerland

Gepubliceerd: 7 januari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×