Expositie op wandelboulevard

Aalsmeer – Wie vanaf 11 januari tot 1 februari besluit om een wandeling te maken op de wandelboulevard van het Waterfront zal hier een serie indrukwekkende portretten kunnen bezichtigen. De expositie “Wij….doorbreken de cirkel van geweld” is een initiatief van de stichting Open Mind, in samenspraak met de gemeente Aalsmeer.

Wethouder Bart Kabout zegt deze expositie zeer te verwelkomen. Slachtoffers van huiselijk geweldsincidenten vinden het vaak moeilijk om hulp te zoeken. Met deze portretten laten de afgebeelde slachtoffers zien dat je er niet allen voor staat. Het zijn hoopvolle voorbeelden van mensen die nare situaties hebben doorbroken. Dat helpt om huiselijk geweld en kindermishandeling beter bespreekbaar te maken.

Voor meer info over deze expositie “Wij…doorbreken de cirkel van geweld kan men dit leze op de website www.stichtingopenmind.nl/wij

Foto: Egon Jansen

Gepubliceerd: 11 januari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×