Kinderboerderij Boerenvreugd weer deels open

Aalsmeer – Kinderboerderij Boerenvreugd in Aalsmeer is weer gedeeltelijk open voor publiek! Kinderen kunnen weer gezellig komen spelen in de speeltuin en een kijkje nemen bij de dieren vanaf het grote plein met de tractor. Bij een bezoek aan de kinderboerderij gelden wel de landelijke coronamaatregelen. Er is een aparte ingang en uitgang.

De gebouwen blijven nog wel gesloten. Bezoekers kunnen gebruik maken van het toilet aan de buitenzijde van de stolp. Het invalidetoilet en de verschoningsruimte binnen in de stolp zijn alleen toegankelijk voor mindervalide bezoekers en voor het verschonen van baby’s. Door de huidige vogelgriep zitten de vogels nog in hun verblijven, is publiek hier niet toegestaan en zijn de weides afgesloten.

Ondanks alle beperkingen kijken de vrijwilligers en OTT boeren en boerinnen er naar uit om weer bezoekers te ontvangen. Het is veel gezelliger op de boerderij met publiek. Bezoekers zijn welkom aan de Beethovenlaan 118 van dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 16.30 uur (winkel open vanaf 13.30 uur) en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.30 uur (winkel hele dag open).

Foto: Boerenvreugd

Gepubliceerd: 20 januari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×