Interactief voorlezen aan kinderen van 0-6 jaar

Aalsmeer – Voorlezen prikkelt de fantasie, verhoogt de saamhorigheid en is een rustpunt in de dagelijkse activiteiten. Als kinderen al heel jong op een prettige manier kennismaken met (voor)lezen, draagt dit bij aan een goede taalontwikkeling, verhaalbegrip én de woordenschat van het kind. Je kunt eigenlijk niet vroeg genoeg beginnen.

Daarom organiseert Bibliotheek Amsteland op maandag 31 januari een webinar over interactief voorlezen aan kinderen van 0-6 jaar. Voorlezen is niet alleen leuk, het is ook nog eens heel goed voor de taalontwikkeling van je kind. Bij interactief voorlezen ga je nog een stapje verder: je gaat dan een gesprek aan met het kind over het verhaal. Dat maakt het voorlezen nog leuker én waardevoller.

Het webinar zal worden gegeven via Zoom van 19.30 tot 20.30 uur. Wanneer je je hebt aangemeld, ontvang je een ZOOM-link om online deel te nemen aan het webinar. Aanmelden kan tot 31 januari 12.00 uur, er zijn geen kosten aan deze webinar verbonden.

Foto: Joke Schut

Gepubliceerd: 20 januari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×