Testunit verhuist naar de Dreef

Aalsmeer – De corona besmetting cijfers nemen momenteel snel toe. De afgelopen week was het op testlocaties met inloop daardoor te druk. De GGD is nu overgegaan op het volledig testen op afspraak.

Vanwege de overweldigende testvraag en de lange rijen voor de GGD corona test-unit in Aalsmeer zijn twee maatregelen genomen. De testunit wordt donderdag aan het eind van de dag verplaatst naar de parkeerplaats bij zwembad de Waterlelie aan de Dreef in Aalsmeer. Vanaf vrijdagochtend 21 januari is deze daar operationeel. Mensen met een afspraak in Aalsmeer, moeten vanaf vrijdag dus naar de Dreef.

Daarnaast is het voor alle GGD-teststraten, -units en –bussen alleen nog mogelijk om een coronatest op afspraak te doen. Dit geldt dus ook voor de testunit in Aalsmeer. U maakt een testafspraak online op coronatest.nl (met DigiD) of via 0800 – 1202 (het liefst met BSN, maar dit is niet noodzakelijk).

Testen op gewenste locatie
Wilt u een afspraak op een specifieke plek of lukt het alleen om naar de unit in Aalsmeer te komen? Dan kunt u het beste bellen met de GGD. Dat kan via 0800-1202, of via 020-555 5202. Mocht Aalsmeer niet als optie naar boven komen om een afspraak te maken, betekent dit dat er momenteel geen ruimte is.

 

 

Foto: Egon Jansen

Gepubliceerd: 20 januari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×