Veel animo seniorenappartementen Zuydveste

Aalsmeer – Volgens de ontwikkelaar van het nieuwbouwproject ‘Zuydveste’ in Aalsmeer, lopen de aanmeldingen voor de 55 appartementen voor senioren storm. Dat heeft volgens Tupla Vastgoed alles te maken met de aanwezigheid van Zorgcentrum Aelsmeer in het complex. Zo wordt het straks mogelijk om zorg aan huis te ontvangen van vertrouwde gezichten door middel van een eigen wijksteunpunt van Thuiszorg Aalsmeer in de voormalige Zuiderkerk. Dat is iets dat veel oudere mensen met een zorgvraag aanspreekt.

De oplevering van de drie appartementen in de voormalige Zuiderkerk en het daar omheen geplaatste nieuwbouwcomplex, vindt in de zomer van 2022 plaats. Het hoogste punt werd eind vorig jaar bereikt. Wie langsloopt zal zien dat op verschillende plekken al is begonnen met de aankleding van de buitenkant.

Tot 16 januari as. is inschrijven voor de appartementen mogelijk. Daarna gaan de selectieprocedure en loting van start. Een spannend moment voor veel gegadigden, want de woningen in de buurt van de Westeinderplas en
winkelcentrum Ophelialaan zijn érg in trek. De oplevering van Project Zuydveste biedt senioren overigens ook de kans een eigen woning achter te laten en zo komen er ook weer nieuwe woningen vrij voor jonge mensen die op zoek zijn naar een eerste koopwoning.

Gepubliceerd: 5 januari 2022 om 22:05 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×