AquaVitaal ontvangt ingezameld koffiegeld

Aalsmeer – De ESA zet zich als beheerder van de Waterlelie en andere sportaccommodaties graag in tegen eenzaamheid. Onderdeel daarvan zijn de AquaVitaal-lessen op donderdagochtend. Een moment dat vijftig plussers elkaar ontmoeten, terwijl zij onder professionele begeleiding kunnen werken aan hun fitheid. Wethouder Zorg Wilma Alink: “Wij ontvingen signalen dat sommige deelnemers aan AquaVitaal niet meer konden blijven om na te praten omdat de koffie niet meer is inbegrepen. Het is toch geweldig dat Gerard Zelen voor die deelnemers nu een bedrag van €1.775,- heeft ingezameld. Dit is goed voor bijna 1200 kopjes koffie. Dat levert een mooie bijdrage in de strijd die we met zijn allen voeren tegen eenzaamheid.

Deelnemers kunnen kiezen voor een los kaartje, maar nu ook gebruikmaken van de 10 en 25 badenkaarten. Voorheen was de toegangsprijs inclusief koffie. Omdat niet iedereen hier gebruik van maakte en het soms tot verwarring leidde bij andere lessen, is de toegangsprijs voor AquaVitaal per 1 januari verlaagd en de koffie niet meer inbegrepen. Voor de liefhebbers staat dankzij de actie van Gerard Zelen de koffie ook de komende tijd toch weer klaar.

Gepubliceerd: 17 februari 2022 om 19:30 uur, geschreven door Egon Jansen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×