Club Cultuur voor basisschoolleerlingen

Aalsmeer – Club Cultuur van Cultuurpunt Aalsmeer organiseert vanaf 28 februari creatieve cursussen voor basisschoolleerlingen. Je lunt hierbij denken aan: theater, Hip Hop, digitale verhalen maken, streetdance en zentangle. De cursussen worden in de naschoolse tijd gegeven. De lessen zijn op diverse locaties in Aalsmeer en Kudelstaart en worden gegeven door professionals. Het aanbod is bedoeld voor alle kinderen op de basisschool in Aalsmeer of Kudelstaart. 

Om voldoende aandacht te kunnen geven aan ieder kind, heeft elke cursus een maximum aantal deelnemers. De docenten zijn allen afgestudeerd aan een HBO-vakopleiding in de kunsten en hebben hun sporen verdiend in de beroepspraktijk. Kwaliteit en spelplezier gaan bij Club Cultuur van het Cultuurpunt hand in hand.

De cursussen duren 6 of 7 weken en zijn laagdrempelig geprijsd. Twee keer per jaar is er nieuw aanbod, zodat op elke locatie verschillende disciplines aan bod komen. Tijdens de laatste les van de cursus geven de kinderen vaak een korte presentatie of minivoorstelling. Je kunt je nu inschrijven: www.cultuurpuntaalsmeeer.nl

Gepubliceerd: 17 februari 2022 om 19:47 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×