Cursus “De zorg de Baas”

Amstelveen – Vanaf woensdag 9 maart 2022 worden er weer cursussen “De zorg de Baas” georganiseerd door Mantelzorg & Meer. Als mantelzorger zorg je intensief voor een naaste met een chronische ziekte, beperking, dementie of andere aandoening. Of het nu je kind, vader of moeder, een ander familielid, een buurvrouw of goede vriend is, het is van belang dat je zelf ook gezond blijft. Soms is het moeilijk om de balans te bewaren en niet over grenzen te gaan. Deze cursus kan je helpen deze balans te vinden en te behouden.

De cursus bestaat uit vijf wekelijkse bijeenkomsten en is voor mantelzorgers o.a. uit de Aalsmeer, Amstelveen en Uithoorn. Onderwerpen die zullen worden behandeld zijn onder meer; Stilstaan bij het zorgen, Omgaan met gevoelens, Draaglast/draagkracht, Hulp vragen, Anders leren denken, Communicatie en assertiviteit, Verlieservaringen bij mantelzorgers.

De cursus start op woensdag 9 maart van 19.30 – 21.30 uur, Bouwerij 4-d in Amstelveen, vervolgdata zijn op 16, 23, 30 maart en 6 april. Het volgen van deze cursus is kosteloos. Aanmelden kan op de site van Mantelzorg & Meer www.mantelzorgenmeer.nl of  via 020-5127250 en info@mantelzorgenmeer.nl

 

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 21 februari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×