‘Echt Esther’ over niet zichtbare belastbaarheid

Op karakter naar de supermarkt, zonder gezeur stofzuigen en zorgen voor de kinderen, maar ’s avonds om 19:00 uur uitgeteld. Als je een rondje door het park kunt lopen, dan kun je toch ook wel werken? “Ik heb een leuke baan gezien als receptioniste, je wilt toch werken, is dat niet iets voor jou?”

Belasting en belastbaarheid zijn zaken die je aan de buitenkant niet kunt zien. Of er geestelijk of lichamelijk iets speelt dat kun je alleen maar zichtbaar maken door te vragen en te luisteren. Alleen zal niemand graag vertellen dat de grens al is overschreden. Als wordt gevraagd hoe gaat het nu? Dan antwoord je liever goed.

Toch is dit ook #ikook, wanneer je niet hetzelfde respect krijgt als iemand die toevallig een gezond lijf heeft, een goed inkomen en sportieve prestaties neer kan zetten. Daarover gaan we in gesprek bij ‘EchtEsther’, donderdag 10 februari om 19:00 uur. Meeluisteren kan overal ter wereld via www.radioaalsmeer.nl

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 6 februari 2022 om 12:34 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×