Handbalwedstrijd GreenPark Aalsmeer gestaakt na vechtpartij

Aalsmeer – Zaterdagavond speelden de handballers van GreenPark Aalsmeer een beladen wedstrijd in de BeNe-league tegen het een paar plaatsen lager geklasseerde Visé uit België. Na twintig minuten spelen in De Bloemhof stond het 6-9 voor de Belgen. Op dat moment gooide Rob Jansen na het fluitsignaal nog een bal. Het projectiel raakte vervolgens het gezicht van de keeper van Visé, waarna de Belgen verhaal gingen halen.

Er werd een kopstoot gegeven en vervolgens gingen enkele spelers met elkaar op de vuist. De scheidsrechters besloten niet verder te spelen en staakten de wedstrijd. Welke gevolgen dit gaat hebben is nog onbekend.

De dames van RKDES speelden wel een hele wedstrijd. De uitwedstrijd tegen BDC werd met 22-27 gewonnen.

Foto: Jaap Maars

Gepubliceerd: 5 februari 2022 om 23:19 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×