Speciale editie Walk & Talk bij Bibliotheek

Amstelland – Versterk je kans op een nieuwe baan door een speciale editie van Walk & Talk bij te wonen. Op 24 februari beantwoordt adviseur leren & werken Jacqueline Murre vragen over loopbaan en scholing. Tijdens Walk & Talk ontmoeten baanzoekende mensen elkaar en doen inspiratie op. Elke maand komt er een nieuw relevant thema aan bod die mensen helpt in hun zoektocht naar een nieuwe baan.

Deze bijeenkomst vertelt Jacqueline Murre over leren en werken, en welke mogelijkheden er zijn om je te blijven ontwikkelen om je kans op een nieuwe baan te versterken. Jacqueline is Adviseur Leren en Werken bij het Leerwerkloket Groot Amsterdam. Het leerwerkloket is voor iedereen die vragen heeft over loopbaan en scholing.

Er zijn geen kosten verbonden  en aanmelden kan via de website www.debibliotheekamstelland.nl. onder vermelding van Walk & Talk – Leven lang ontwikkelen. De sessie duurt van 10.30 – 12.00 uur.

Foto: Jacqueline Murre

Gepubliceerd: 10 februari 2022 om 20:51 uur, geschreven door Egon Jansen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×