Woensdagavond tweede verkiezingsdebat live op TV

Aalsmeer/Kudelstaart – De gemeente Aalsmeer organiseert in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen drie debatavonden. De aftrap vond vorige week woensdag plaats in The Beach in Aalsmeer Oost. Toen maakten we vooral kennis met de lijsttrekkers van de zes partijen.

Woensdag 9 maart vindt de tweede debatavond plaats, dit keer vanuit het Dorpshuis in Kudelstaart. Deze avond gaat het vooral over jongeren en over wonen en leven in Kudelstaart. Er is een afvaardiging van de Kinderraad aanwezig; deze raad bestaat uit 15 basisschoolkinderen, die advies geven aan de gemeente. Ook kinderburgemeester Anna van Duijn is van de partij.

De avond is voor iedereen vrij toegankelijk, maar wees uiterlijk om 19.45 uur aanwezig in verband met de live TV uitzending.

De uitzending start om 20.00 uur en is live te bekijken via het TV kanaal van Radio Aalsmeer: Caiway kanaal 12 en KPN kanaal 1389. 

Gepubliceerd: 8 maart 2022 om 18:09 uur, geschreven door Lennart Bader

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×