Twaalf Aalsmeerders verrast met een lintje

Aalsmeer – Op dinsdag 26 april reikte burgemeester Gido Oude Kotte, uit naam van Zijne Majesteit de Koning, 12 lintjes uit in Aalsmeer. Twee gedecoreerden zijn Ridder in de Orde van Oranje-Nassau, tien zijn Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Ze hebben de onderscheidingen ontvangen omdat ze zich allen bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving. Vanwege de coronamaatregelen was in de twee voorgaande jaren een gezamenlijke bijeenkomst van de ‘lintjesregen’ in het raadhuis niet mogelijk. Het maakte de bijeenkomst dit keer extra feestelijk.

Inzet met hart en ziel
Ook dit jaar hebben de gedecoreerden zich ingezet voor zeer uiteenlopende maatschappelijke doelen. “Wat mij altijd weer opvalt in Aalsmeer is het grote aantal enthousiaste, betrokken vrijwilligers”, zegt burgemeester Gido Oude Kotte. “Mensen die zich met hart en ziel inzetten voor maatschappelijke instellingen, verenigingen, goede doelen, de wijk of hun medemens. Ik ben trots op alle Aalsmeerse vrijwilligers. Het is mooi dat we een aantal van hen vandaag in het zonnetje hebben kunnen zetten”.

De gedecoreerden
De heer Ap Eigenhuis En Dirk Jongkind zijn beide  Ridder in de Orde van Oranje-Nassau geworden.  Lid in de Orde van Oranje-Nassau zijn geworden: mevrouw Thea Jongkind-Jansen, mevrouw Ineke Hoogeveen-Jansen, de heer Cor Hermanns, mevrouw Elsbeth Huis-Kuite, mevrouw Leni Rondema-Bos, mevrouw Marie Kluinhaar-Bos, de heer Peter van Leeuwen, mevrouw Grazyna Keessen-Skowronski, de heer Gregor Skalski en de heer Cor Kortenoeven.

Gepubliceerd: 26 april 2022 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×