Doorrijder gezocht na ernstige aanrijding

Aalsmeer – Op donderdagochtend heeft een aanrijding plaatsgevonden op de Stommeerkade in Aalsmeer. Hierbij is een 53-jarige man uit Hoofddorp ernstig gewond geraakt. De politie roept degene die betrokken is bij deze aanrijding op zich te melden. Ook komen wij graag in contact met getuigen.

Rond 05.50 uur kreeg de politie een melding dat op de Stommeerkade een gewonde man was gevonden door een voorbijganger. Toen de hulpdiensten arriveerden, bleek het slachtoffer er slecht aan toe te zijn en werd hij in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Het vermoeden is dat het slachtoffer uit de richting van de N196 fietste en ging in de richting van de Opheliaweg/Aalsmeerderweg en van achteren is aangereden. Na de aanrijding reed de bestuurder van het betrokken voertuig door en liet het slachtoffer zwaargewond achter. Ter plaatse heeft het verkeersongevallen team van de politie uitgebreid onderzoek gedaan. De Stommeerkade is een bekende woon-werk verbinding voor mensen die van een naar de bloemenveiling gaan.

Getuigen
Diverse media melden donderdagavond dat de politie die middag in Hilversum een 53-jarige man uit Aalsmeer heeft aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij deze aanrijding. De politie is echter nog steeds op zoek naar getuigen en vragen hen zich te melden bij de politie via 0900-8844. Dat geldt ook voor mensen die mogelijk beeldmateriaal hebben uit de omgeving, bijvoorbeeld van een bewakingscamera of een dashcam.

Gepubliceerd: 12 mei 2022 om 22:56 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×