GreenPark Aalsmeer gaat strijden om landstitel

Aalsmeer – Dit weekend werd de voorlaatste speelronde gespeeld van de HandbalNL League. Bij winst op concurrent LIONS zou GreenPark Aalsmeer samen met provinciegenoot Volendam in juni gaan strijden om de landstitel. De Volendammers maakten zaterdagavond tegen degradatiekandidaat Quintus geen fout: 37-21.

De huidige landskampioen Aalsmeer had het tegen LIONS lastiger. Het zag er lang naar uit dat de Limburgers een punt zouden overhouden aan de clash in de Bloemhof, maar in de slotfase trok Aalsmeer toch aan het langste eind. Het verschil tussen beide ploegen is daardoor met nog één speelronde te gaan drie punten. Namens de Aalsmeerse formatie scoorde Vaidas Trainavicius liefst tien keer. Met deze overwinning neemt Aalsmeer revanche op de halve finale van de BENE-League, waar de uiteindelijke winnaar LIONS, de sterkere ploeg was.
In juni gaan Aalsmeer en Volendam om de landstitel spelen in een ‘best-of-three’. Volgende week wordt bepaald wie eerst thuis mag starten en ook een mogelijke derde finale op eigen bodem mag afwerken.

Afgelopen week maakte de Aalsmeerse topclub overigens bekend dat ook komend seizoen het trainersduo Bert Bouwer en Wai Wong langs de lijn zullen staan.

 

Gepubliceerd: 29 mei 2022 om 12:08 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×