Jack Muller nieuwe columnist radioaalsmeer.nl

Aalsmeer – Al ruim een jaar is om de week een column van Ernst de Jong te vinden op radioaalsmeer.nl. Vanaf komend weekend is er echter iedere zondag een column te lezen op de website van de lokale omroep. Jack Muller zal namelijk de andere week een column publiceren.

Jack Muller, beter bekend als Mister Jack, is geboren in de gemeente Bloemendaal anno 1962 op de verjaardag van zijn moeder. Muzikant, auteur, eigen ondernemer maar momenteel met vervroegd pensioen. Jarenlang met veel plezier op de Oosteinderweg gewoond, maar nu woonachtig in Rijsenhout. Schrijver van proza, columns, liedjes, kinderboeken en diversen boeken. En met ingang van komende weekend dus ook columnist.
Samen met Esther Streefland en Joke van der Zee is hij bezig met een nieuw project: ‘Woorden schieten raak’: een boek met verschillende bijdragen van vele anderen en waarvan de opbrengst ten goede komt aan Oekraïne.

Wilt u reageren op de stukjes van Ernst en straks ook Jack, dan kan dat uiteraard via info@radioaalsmeer.nl.

Gepubliceerd: 31 mei 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×