Aalsmeerse arrangeurs actief bij Varend Corso Westland

Aalsmeer – Na twee jaar van afwezigheid keert het corso met prachtige bloemen, fraaie planten en heerlijke groenten in de hoofdrol terug. Thema dit jaar is: Finally, It’s Showtime! Dit unieke spektakel staat garant voor een gezellig dagje uit met familie of vrienden. Voor het eerst trekt dit jaar het bloemencorso het centrum van Den Haag in.

Van donderdag 23 juni t/m zondag 26 juni 2022 trekt het Varend Corso Westland vanuit het Westland over het water door Westland, Schipluiden, Vlaardingen, Maassluis, Den Haag en Delft. Arrangeur Willy Pardijs decoreert een boot die in het teken staat van het Unesco Werelderfgoed. Marloes Joore decoreert de speciale jongeren TikTok boot met bekende TikTok-influencers. Ook scholieren van Yuverta uit Aalsmeer decoreren twee boten als onderdeel van de Blooming Battle.

De parade van zo’n 60 bontversierde boten door de beste en jong getalenteerde arrangeurs van Nederland trekken langs. Het Corso is het paradepaardje dat onlangs met andere bloemencorso’s uit het land werd toegevoegd aan de Unesco Erfgoedlijst!

Zoek een plekje langs de waterkant in een van de vele steden of dorpen en geniet. Bekijk de route per dag op www.varendcorso.nl

Gepubliceerd: 17 juni 2022 om 19:40 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×