Dag van je Leven verrast door donatie opticien

Aalsmeer – Tijdens de jaarlijkse botendag die Stichting Dag van je Leven op 18 juni organiseerde, werd de organisatie verrast met een mooi cadeau. Sander ten Seldam van Eyecare Ed Kriek Optiek was naar Jachthaven Kempers gekomen met een cheque van maar liefst € 2.000,- die hij aan voorzitter Rob Langelaan overhandigde.

Ieder jaar organiseert de Aalsmeerse opticien een zonnebrillenactie tijdens de Geraniummarkt en braderie in Aalsmeer Centrum. Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel en naast de Mike Multi Foundation was dit jaar ook Stichting Dag van je Leven gekozen. Sander ten Seldam was blij verrast te zien wat een geweldig feest de botendag was. “Het is geweldig dat wij ons steentje op deze manier kunnen bijdragen en deze doelgroep mooie dingen hierdoor kan beleven.”

Rob Langelaan waardeert enorm dat bedrijven de stichting een warm hart toedragen. “Wij zijn afhankelijk van donaties en sponsoring en omdat er steeds meer bezuinigd wordt op leuke uitjes bij veel voorzieningen, organiseren wij dit soort evenementen. Dat verdienen deze mensen!”

Gepubliceerd: 29 juni 2022 om 18:53 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×