Familiedag in de Oude Veiling

Aalsmeer – Op zaterdag 18 juni kun je van 12.00-17.00 uur in de Oude Veiling een goodiebag voor je vader, moeder of ander lieftallig familielid vullen met zelf gemaakte cadeautjes. Van cup cakes versieren tot knutselen met karton, het kan allemaal tijdens deze gezellige Familiedag.

Tijdens de Familiedag worden er door het hele pand van de Oude Veiling activiteiten georganiseerd. In de Bibliotheek vind je het Biebatelier waar je ontbijtbordjes kunt versieren, houten vaasjes kunt maken en verfblikken kunt beschrijven met prachtige woorden en zinnen. Bij het Cultuurpunt Aalsmeer ga je aan de slag met Karton, je maakt er de leukste dingen van dus laat je fantasie de vrije loop. In de Grote zaal laat de ESA je een aantal onderdelen van het Nijntje beweegdiploma zien, een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling. Bij GewoonDOEN kun je heerlijke cup cakes versieren en veras je je familie thuis met wat lekkers.

Kortom een vrolijke dag boordevol gezelligheid. Je gaat naar huis met een goed gevulde goodiebag vol zelf gemaakte cadeautjes voor de liefste mensen van de hele wereld!
De Oude Veiling vind je aan de Marktstraat 19 in Aalsmeer.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 7 juni 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×