Kinderboerderij zoekt hulp om hooiberg te vullen

Aalsmeer – Vele kinderen en hun (groot)ouders kennen de Aalsmeerse kinderboerderij Boerenvreugd maar al te goed. Het is de leukste kinderboerderij van Noordholland, met de grootste speeltuin van de wijde omtrek. De kinderboerderij wordt gerund met alleen maar vrijwilligers.

Om alle dieren die de kinderboerderij bewonen gezond te houden, moeten zij natuurlijk goed verzorgd worden. Daarvoor is onder andere verse hooi nodig. De hooiberg is natuurlijk daarvoor de meest aangewezen plek. Om het nieuw aangevoerde hooi in de hooiberg te krijgen zijn vele handjes nodig. Daarom roepen de beheerders van Boerenvreugd mannen en vrouwen op om zaterdag 2 juli om 9.30 uur naar de kinderboerderij te komen om te helpen het hooi de hooiberg in te werken. Uiteraard staat de koffie dan voor u klaar!

Gepubliceerd: 30 juni 2022 om 22:17 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×