Gespreksgroepen rond Parkinson en dementie voor mantelzorgers

Aalsmeer – Zorgt u voor iemand met dementie of Parkinson? Dan biedt Mantelzorg & Meer in augustus twee gespreksgroepen. 10 augustus ‘Gespreksgroep voor mantelzorgers van iemand met Parkinson’
Als u mantelzorger bent van een naaste met Parkinson, is er op woensdag 10 augustus een gespreksgroep van 10.00 tot 12.00 uur. Deze bijeenkomst wordt gehouden bij Mantelzorg & Meer, Bouwerij 4d in Amstelveen.

15 augustus ‘Gespreksgroep voor partners en kinderen van iemand met dementie’ Op maandag 15 augustus is er een gespreksgroep speciaal voor partner en kinderen van iemand met dementie. Deze gespreksgroep wordt samen met Participe georganiseerd in ‘De Meent’ , Orion 3 in Amstelveen. De bijeenkomst is van 13.30 tot 15.00 uur.

Gespreksgroepen bieden herkenning, erkenning, steun, tips, adviezen en u kunt uw ervaringen delen met anderen in een soortgelijke situatie. Want delen helpt, geven mantelzorgers aan. Kom langs en ervaar het zelf! Deelname is kosteloos. De gespreksgroepen zijn voor mantelzorgers die wonen in de gemeente Aalsmeer, Amstelveen, Uithoorn en in Ouderkerk aan de Amstel.

In de agenda op de site vindt u het overzicht met de gespreksgroepen (vervolgdata) en ander aanbod.
Wel graag eerst even aanmelden via www.mantelzorgenmeer.nl of bel 020 5127250.

Gepubliceerd: 20 juli 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×