Hooibrand bij de Poelweg

De Kwakel – In De Kwakel bij de Poelweg/Randweg, vlakbij de Aalsmeerse bloemenveiling, is maandagmiddag 22 augustus rond 14.00 uur een flinke brand uitgebroken in een stapel hooibalen. De brand was dusdanig heftig dat de brandweer opschaalde en met meerdere blusvoertuigen het vuur te lijf ging.

Een graafmachine heeft het hooi uit elkaar getrokken en vervolgens heeft de brandweer alles afgeblust. Vanwege de grote hoeveelheid hooi heeft dit geruime tijd in beslag genomen. Later bleek de brand mogelijk aangestoken te zijn. Een politiewoordvoerder heeft bevestigd dat er een verdachte is opgepakt, maar kan nog niet vertellen waarvoor deze persoon precies is aangehouden. De zaak is nog in onderzoek.

Foto: VLN-Nieuws

Gepubliceerd: 22 augustus 2022 om 21:58 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×