‘Door de Mangel’ ontvangt muzikaal talent Marit Enthoven

De Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ ontving maandag 19 september de 356e gast. De uiterst creatieve meesterbinder Elize Eveleens vertelde passioneel over haar vak. Bloemen, planten en bomen spelen een grote rol in het leven van de ontwerpster van het groen op de Zwarteweg-rotonde. De Uiterwegbewoonster runt samen met haar man Frits een bedrijf waarmee ze bloempromotie projecten doen. “Dat is heel creatief, maar creativiteit is een ongrijpbaar element. Gelukkig komt het meestal vanzelf” vertelde Eveleens. Elize noemde zichzelf creatief, een ‘groene bloem’ en een Aalsmeerder.

Zoals iedere gast, is ook Elize op zoek gegaan naar een opvolger voor in ‘Door de Mangel’. Maandag 26 september schuift Marit Enthoven aan in de studio. “Zij is een super muzikaal talent en vooral haar passie voor muziek raakt me”, aldus Elize. Zij is muziekdocente op een basisschool en heeft een eigen muziekschool in Kudelstaart. Ze wil graag weten of ze een doel heeft wat ze graag in de muziek wil bereiken. Het antwoord op deze vraag en meer hoor je komende maandag om 19.00 uur.

Heb jij ook een vraag voor Marit? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858,

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Marit Enthoven

Gepubliceerd: 20 september 2022 om 11:06 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×