Oproep aan muzikanten, zangers en zangeressen in regio

‘Een eeuw geleden’ is een radioprogramma dat op zondag tussen 16:00 en 17:00 uur wordt uitgezonden op Radio Aalsmeer en wordt gepresenteerd door Cees en Marco, twee muzikanten. In de radioshow wordt muziek gedraaid uit de vorige eeuw die voor muzikanten interessant zijn. Dat kan door maatsoorten, instrumentengebruik of ritmes komen of omdat het gewoon muzikaal erg goed in elkaar zit.

Iedere week wordt in de show het item “De Recyclesingle” uitgezonden. Dat is een nummer wat in deze eeuw wordt gespeeld, gebruikmakend van samples of stukken muziek uit nummers uit de vorige eeuw.

Omdat dit programma voor- en door muzikanten is, zijn de programmamakers op zoek naar muzikanten, zangers, bands, orkesten, strijkkwartetten, etc. die een nummer uit de vorige eeuw spelen en/of zingen. Ze willen deze versies van de nummers uit de vorige eeuw in de show laten horen, gecombineerd met het origineel en dan de uitvoerende artiest of artiesten als gasten in de show uitnodigen om hier iets over te vertellen.

Ben jij muzikant of zanger en speel je wel eens een nummer uit de vorige eeuw? Stuur dan een audio opname van dat nummer en je gegevens naar Radio Aalsmeer via info@radioaalsmeer.nl en wellicht word je uitgenodigd iets meer te vertellen over het nummer en jouw uitvoering.

Gepubliceerd: 27 september 2022 om 8:44 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×