'September Seventies' in 'Aalsmeer by Night'

Donderdag 16 september is er weer een extra lange ‘Aalsmeer by Night’ op Radio Aalsmeer! Ook deze donderdag staat in het teken van de ‘September Seventies’. Presentator Meindert van der Zwaard duikt vanaf 20.00 uur in de muziek uit de jaren 70.
In de eerste twee uur worden de deuren van de Radio Aalsmeer discotheek geopend voor de beste soul, funk en disco uit het tijdperk 1970-1979. De leukste en opmerkelijkste Dance Classics uit die tijd komen voorbij. Ook in de reguliere ‘Aalsmeer by Night’ vanaf 22.00 uur voert de dansmuziek uit de jaren 70 muziek de boventoon. Veel vaste items zoals o.a. ‘De plaat en z’n verhaal’ met Bart van Leeuwen (rond 23.11 uur) en ‘Aalsmeer Easy’ (laatste gedeelte) staan in het teken van de muziek uit de Seventies!
Volg ‘Aalsmeer by Night’ op Facebook en luister donderdagavond ‘van acht tot middernacht’ rechtstreeks via kabel, ether, Radio Aalsmeer TV of via www.radioaalsmeer.nl. De uitzending terugluisteren kan ook via diezelfde website.
Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 20 september 2022 om 10:27 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×