Revue TV Kudelstaart “Waar de wind ons brengt”

Kudelstaart – De teksten lagen al maanden klaar, de repetities zijn ver voor de zomer gestart en de danspassen worden fanatiek ingestudeerd. Ofwel: alle voorbereidingen worden getroffen om het enthousiaste publiek in november te trakteren op een avond vol vermaak en hilariteit. Het is namelijk weer tijd voor een ouderwets avondje Kudelstaartse Revue van uw eigen toneelvereniging.

Van Frankrijk via de skilift naar Calantsoog
De naam van deze revue is “Waar de wind ons brengt”. De sketches gaan dit keer half Europa door! Het publiek wordt meegenomen van de Zaanse Schans tot aan Schotland, we belanden met elkaar in de skilift, zingen Franse chansons en zien een doldwaze bonte avond op de camping. En herinnert u zich de komische typetjes Juffrouw Janssen en Tante Pollewop nog? Deze twee vrolijke tantes zorgde online voor een dikke glimlach toen spelen voor publiek niet mogelijk was. U ziet ze zeker terug op het podium tijdens de revue. Maar ook Van Vliet en Van Putten zijn terug dus mis het niet!

Kaartverkoop
De speeldata zijn zaterdag 5 november met een feestelijke première waarbij het publiek extra in de watten wordt gelegd en er mooie prijzen te winnen zijn. Daarna is het vrijdag 18 en zaterdag 19 november 2022 genieten in het Dorpshuis van Kudelstaart. De kaartverkoop start zaterdag 22 oktober van 11.00 uur tot 13.00 uur in het Dorpshuis en vanaf 24 oktober bij Bakkerij Vooges in de Zijdstraat en Slijterij Vincent van Lammeren in Kudelstaart. De kosten bedragen € 12,50. In de winkels graag contant betalen. Ook via onze website zijn online tickets te bestellen vanaf 22 oktober www.toneelverenigingkudelstaart.nl

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 26 september 2022 om 21:18 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×