Week van de Ontmoeting 2022

Aalsmeer – Van 29 september t/m 5 oktober is de Week van de Ontmoeting. In deze week staan ontmoeting en verbinding centraal. In het hele land wordt er van alles georganiseerd om een vuist te maken tegen eenzaamheid.

In Aalsmeer en Kudelstaart zijn al mooie activiteiten waar veel mensen gebruik van maken. Hier kunnen mensen met elkaar bewegen, met elkaar koffie drinken en/of een praatje maken. In de Week van de Ontmoeting bent u nog meer dan anders welkom bij deze activiteiten. Neem gerust iemand mee. Voor iedereen die zin heeft in gezelligheid en contact met anderen: Koffieclub Speciaal! Onder het genot van een kop koffie of thee, wordt er een spelletje gespeeld (of niet) en met elkaar gekletst. Lijkt het u leuk om langs te komen bij de ‘Koffieclub Speciaal’? Of kent u iemand die daar blij van wordt? Geef ze de tip en kom gezellig langs in het buurthuis ‘t Middelpunt (Wilhelminastraat 55) op maandag en op donderdag in het buurthuis Hornmeer (Dreef 1). Beide dagen van 10.30 – 12.00 uur.

 

 

Gratis proefles Meer Bewegen voor Ouderen
In de Week van de Ontmoeting zijn er gratis proeflessen, met na afloop een gratis kopje koffie. Deelnemers krijgen ook een kaartje, waarmee zij iemand anders kunnen uitnodigen voor de les in ’t Baken aan de Sportlaan 84, in  het buurthuis ’t Middelpunt aan de Wilhelminastraat 55, in de Proosdijhal aan de Edisonstraat 6 in Kudelstaart) en het Parochiehuis aan de Stommeerweg 13. Meer informatie kunt u krijgen bij Participe Amstelland.

Gepubliceerd: 26 september 2022 om 21:44 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×